GAZİANTEP / NURDAĞI - Şehit Uğur Saka İlkokulu

Bana Işık Ol Projesi

Okulumuz öğretmenlerinden kuruculuğunuz Mustafa BULUT'un yaptığı Bana Işık Ol projesi ile öğrencilerimize meslekler anlatılmaya başlandı.

Hepimizin hayatında rol model aldığı bir insan vardır.Önemli olan doğru kişiyi yolda rehber edinmektir.Bazen farkına varmasak da örnek aldığımız kişiyi bu çok önemli bir ayrıntıdır.Kendimizi ona göre şekillendirmeye başlarız. İşte bu hayatımızın dönüm noktasıdır aslında.Projemiz kapsamında Yeteneklerimize uygun bizi doğru yol aldıracak bu yolda bize fener olacak neferlere ve hayat boyu mutlu olmamızı sağlayacak yaşamımızı etkileyen bu kişilere bizlerde bu Örnek rol model olacak alanında uzman başarılıyı yakalamış konuklarımızı öğrencilerimiz ile buluşturarak,minik yüreklerin hayatlarına dokunuş yapmak istedik.

Yayın: 02.03.2022 - Güncelleme: 02.03.2022 21:59 - Görüntülenme: 1790