Çocuk İçin Oyun eTwinning Projemiz

Okulumuz 3/D sınıfı  öğretmeni  Mustafa BULUT'un, kuruculuğunu yaptığı ve okulumuz öğretmenlerinden 1/A sınıfı öğretmeni Bekir ORÇAN'ın da katıldığı Çocuk İçin Oyun projesi, Türkiye'nin farklı illerinden 10 öğretmenin katılımıyla başlamıştır. Proje etkinlikleri ekim ayında başlayıp mayıs ayında sona erecektir.

Projenin amacı, çocuklara temassız oyunlar, dijital oyunlar, zeka oyunları ve kalem-kağıt oyunlarını müfredat doğrultusunda ,eğitimlerle yaygınlaştırarak kaliteli zaman geçirmesine destek olmaktır.Her ay sınıf düzeylerine göre anketlerle belirlenen oyunlar çocuklarında ilgisini çekmektedir.Oyun kurallarının çocuklar tarafından dile getirildiği oyunlar  ve projenin ayrıntılarını kendi sayfasından takip edebilirsiniz.

Yayın: 29.11.2021 - Güncelleme: 29.11.2021 17:49 - Görüntülenme: 413