Sağlıklı Gelecek Seninle Gelecek eTwinning Projesini Başlattık

Okulumuzda, kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Mustafa BULUT'un üstlendiği ve yine okulumuz öğretmenlerinden Ömer Hayyam SAYDAM'ın da yer aldığı ''Sağlıklı Gelecek Seninle Gelecek'' eTwinning projesi başlatılmıştır. Bağımlılık; birmaddenin ruhsal, fiziksel ya da sosyal sorunlara yol açmasına rağmen, alımına devam edilmesi, bırakma isteğine karşılık bırakılamaması ve maddeyi alma isteğinin durdurulamamasıdır.Alkol, tütün ve madde bağımlılığı dışında dijital oyunlarda yer alan kumar bağımlılığı, teknoloji ve sosyal medya bağımlılığı toplumsal olarak bir sorun haline gelmiştir.

Proje kapsamında yapılan çalışmalar ile farklı okulların iş birliği sağlanacak ve sonuç olarak öğrencilerimizin sosyal açıdan bilinçlenmesi ve gelişimlerinin desteklenmesi ile toplumsal bütünleşmenin güçlenmesi sağlanacaktır.Projemiz etkinlik takvimi süresince öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapacak, doğa gezileri düzenleyecek aynı zaman da teknolojiyi olumlu anlamda kullanmalarını sağlayarak web 2.0 araçlarını tanımalarını ve kullanmalarını sağlayacağız.

Yayın: 19.02.2022 - Güncelleme: 21.02.2022 19:12 - Görüntülenme: 341