Kas

Okulumuz 3/D sınıfı  öğretmeni  Mustafa BULUT'un, kuruculuğunu yaptığı ve okulumuz öğretmenlerinden 1/A sınıfı öğretmeni Bekir ORÇAN'ın da katıldığı Çocuk İçin Oyun projesi, Türkiye'nin farklı illerinden 10 öğretmenin katılımıyla başlamıştır. Proje etkinlikleri ekim ayında başlayıp mayıs ayında sona erecektir.

Haber alır almaz bilgiyi

İlden ile uçar Kızılay

Umudu, dostluğu, sevgiyi

Her gönüle saçar Kızılay

Hedef yardım etmek sadece

Ne gündüz bekler ne de gece

Yardım uğruna nice, nice

Engelleri aşar Kızılay.

Kas

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Mustafa BULUT'un kuruculuğunu yapmış olduğu eTwinning projelerinden Game And Me projesi, Ulusal Kalite Etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketi ödülünü de almıştır.

Kas

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Mustafa BULUT'un kuruculuğunu yapmış olduğu eTwinning projelerinden Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi projesi, Ulusal Kalite Etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketi ödülünü de almıştır.

Kas

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Mustafa BULUT'un katılmış olduğu eTwinning projelerinden Oyunlarla Mutlu Çocuklar projesi, Ulusal Kalite Etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketi ödülünü de almıştır.

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor projesi kapsamında kitap okuyoruz.

Eyl

Okul Aile Birliği başkan ve üyelerimiz okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle tanıştı. Okul için yapılabilecek etkinlik ve projelerinden bahseden Okul Aile Birliğimiz daha aktif bir okul olmak için kendilerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını söylediler. Okulumuz için kahve makinesi hediye ettiler. Kendilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Eyl

3/D sınıfı öğrencileri kodlayarak boyama yaptılar.

Eyl

3/D sınıfı öğrencileri kitap okumayı çok seviyor. Bol bol kitap okuyarak çevrelerine en iyi örnek olan öğrencilere kitap kurdu belgeleri dağıtıldı.